Post by demprestsilumko on Mar 12, 2022 20:40:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Počinje vrlo lako i na početku ćete dobiti puno besplatnih stvari. Zatim izvadite svoju kreditnu karticu ako želite razumno napredovati u igri. Nadogradnja broda vas košta mnogo. Morate kupiti brodove i dragulje da biste ažurirali svoje brodove. 2 različite kupovine u aplikaciji za nadogradnju broda. Jedno bez drugog ne valja. Pročitao sam ocjenu jednog tipa i on je priznao da je u ovu igru uložio 5.250,00 kuna. Pripremite se ova igra može biti jako zarazna, pa kupnje u inapp-u mogu biti vrlo skupe.
Sjajna igra, previše oglasa
Galaxy Force: Alien Shooter Arkada ibjb
Merge Decor — построй свой дом Головоломки essb
Nemojte preuzimati aplikaciju, jako je problematična i ima toliko oglasa pa NEMOJTE PREUZIMATI!!
Odlična igra koja se stalno ažurira s više inervacije, najbolje da se pridružite klanu što je prije moguće pomoći će vam da shvatite i unaprijedite svoju flotu i oružarnicu (。♡‿♡。)
Dobroj igri je potrebno mnogo vremena da ojačate svoje avione i da dobijete i druge avione. Ažurirao sam igricu aplikacije nekoliko puta i ne mogu poboljšati svoje zrakoplove izvan mreže što se može popraviti
Hoću. To je baš kao galaxica. Samo jedna stvar usporava u dobivanju novca i dijamanata za evoluciju svemirske letjelice. Ali to je sjajna igra.
Galaxy Force: Alien Shooter Arkada mjzm
Intenzivna akcija, stvarno izazovna. Prilično je lako uhvatiti se u početku, ali postaje sve teže proći razine bez gledanja puno oglasa.
Sjajna igra mogla bi biti malo bolja po pitanju nagrada.
Ovo je vrlo zabavna i uključena igra. Što više igrate, više možete razvijati svoje brodove. Također možete učiti od drugih igrača u sobama za razgovor. Nakon par mjeseci igranja možete se pridružiti timu i tu su veće nagrade. Jako je zarazna!! Moja jedina zamjerka je koliko je vremena potrebno da se zaradi dovoljno zlata da se pokrene i razvije. Grafika je također prilično cool. Programeri će vam se brzo javiti ako imate bilo kakvih tehničkih problema i rade s vama. Uživati!!!! 🤘🤘
Zabavna. Vrlo zadovoljavajuća igra. Jedini način na koji možete dobiti druge brodove je pravi novac. što je šteta. Ali zabavna igra.
Galaxy Force: Alien Shooter Arkada mjzm
Ovu igru igram 3 godine i odlazim i lako je. Odvratan način na koji su vlasnici (obojica) pokrenuli ovu igru i ove užasne dosadne promjene zbog kojih bi cijeli dan proveo radeći zamorno ponavljanje bilo čega. Držao bih se podalje jer je ovo najgori poslovni model koji sam ikada vidio. Ne gubite vrijeme jer će vam na kraju biti žao. Igra se vodi kao što bi je imali dileri heroina niske razine.
Svidjela mi se igra dok se nisam mogao spojiti na server. Potrošio sam 3 tisuće dolara u mjesec dana i sada ne mogu koristiti nijednu od nagrada koje sam kupio jer se ne mogu spojiti na server jako razočaran.
Jj
Sjajna igra, ali ažuriranje iz kolovoza 21. je užasno. Vrlo je teško igrati igru bez trošenja tona novca.
Jednostavan za igranje. Nema previše dodataka. Sviđa mi se!!
Kao što su druge recenzije navele, gotovo je nemoguće proći Lvl. 28 na normalnoj težini bez bacanja 100$+ za kupnju nadogradnji u igri. Ne bih preporučio da to učinite s obzirom na to koliko je loša korisnička usluga, na temelju drugih recenzija. Sve nadogradnje u ovoj igri trebaju koštati oko 10% trenutne cijene, a nadogradnje moraju biti mnogo značajnije nego sada.
Zabavno, zabavno i postaje sve izazovnije kako idete. Jako je zabavno.
To je zabavna svemirska pucačina iz stare škole s događajima, PVP načinom i različitim brodovima za otključavanje, ali da biste otključali većinu ovih brodova, morat ćete se pakleno brusiti, gledati TONE oglasa da prikupite više zlata/dragulja ili platiti pravi novac. Još uvijek vjerojatno jedna od najboljih mobilnih igrica koje sam igrao.
Imao sam ocjenu 5 zvjezdica, ali vi ste (programeri) pohlepni. Siguran sam da će igrači potrošiti, ali nije razumno zbog toga samo učiniti pokušaj nadogradnje još težim. Uskoro ću prestati igrati ako se zbog mog novca i dalje osjećam kao da je izgubljen!
cool
Ne valja
Sviđa mi se način na koji se osjećam dok mogu otpuhati mnogo vanzemaljaca kroz svaku različitu fazu
Igra je zabavna, no kupio sam u prosincu i nikad nisam dobio artikle koje sam platio. Poslao sam više e-mailova, kao i putem poštanskog pretinca u igri. Šteta jer uživam u igrici. Kupovao sam ranije bez problema. U svakom slučaju samo igrajte igru ako želite, ali ne plaćajte ništa dodatno.
Nema problema, ljudi kažu da ima previše oglasa. Ja nemam nikakav problem s tim. jedini oglasi koje vidim su oni koje sam odlučio vidjeti za dvostruko zlato. ili svake minute ili dvije za bonuse. ali još nisam prisiljen pogledati bilo kakav oglas.
Izvrsna igra! Minus jedna zvjezdica za sljedeće: Platite da biste osvojili PVP. Bez dokumentacije. Greške, popravljaju jednu uzrokujući još tri. Izuzetno je teško zaraditi nadogradnje i napredovati. Nakon više od šest mjeseci igranja gledajući tisuće reklama, ulažući barem 2 sata dnevno u igru i još uvijek nigdje. PVP-ovima je potrebna uparivanja vještina/razina! Dodavanje zvjezdice za zabavu ako vam nije stalo do PVP-a ili prelaska razine 80.
Ova je aplikacija puna zabavnih i uzbudljivih razina za testiranje vaših vještina i svih ostalih značajki koje još nisam vidio. Svoju ocjenu za sada moram ostaviti otvorenom jer do sada stvarno nisam imao puno vremena pred ekranom. Ostavio sam ovu ocjenu otvorenom dok nisam imao više vremena za ekran, a sada kada imam, dat ću joj ocjenu 5 zvjezdica. Još uvijek sam u amaterskom modu u svakom pogledu. Znam da imam unuke koji su puno vještiji u ovom odjelu, ali svejedno je super zabavno!
Volim to! Nekako stara škola, ali s opcijama koje zaintrigiraju mog sina! Velika distrakcija za redove čekanja i duge sastanke za njega.... I mene.
Sjajna igra za igranje slične igre na segi. Dobra zabava. Bez reklama je najbolji dio
Volim ovu igru. Igrao se 3 godine. Ali slučajno sam je izbrisao s google playa dok sam preuzimao drugu aplikaciju, bc trebao mi je prostor. Nisam ni znao da je izbrisano. Pokušao sam deinstalirati/reinstalirati više puta. Igra će se preuzeti, ali kada pritisnem otvori s Googlea ili idem na svoj početni zaslon da dodirnem falcon squad da igram siva vrata zatvaranje će se pojaviti normalno, piše učitavanje, ali nikad se ne učitava. Uređeno: da, dat ću 5 zvjezdica kada vidim da je popravljeno i radit će nakon ponovnog preuzimanja
Odlična igra, grafika je fantastična. Postoji ograničenje koliko daleko možete stići na nekim razinama osim ako ne nadogradite svoj brod. Ovo je razina 42, ubijanje šefa je teško. Morate olakšati ubijanje šefa razine 42 ili imati opciju štitova za vaš brod. pomogla bi i veća brzina paljbe. Osim toga, igra je vrlo zarazna i cool za mjesto.
Prošao je tjedan dana kako nisam mogao igrati. Stalno mi govori da se moram spojiti na poslužitelj, ali mi ne govori kako. Poslao sam nekoliko e-poruka na adresu navedenu kao kontakt, ali mi se vraća kao neisporučivo. To me stvarno ljuti
Sama igra je vrlo ugodna i zabavna za igrati. Međutim, sadrži toliko problema da sam konačno odustao i deinstalirao ga. Neke od stvari koje najviše razočaravaju: problemi s kupnjom putem aplikacije, kada se bankovna kartica tereti, ali se ne daje sadržaj; Problemi s sinkronizacijom nakon povezivanja Facebook računa - aplikacija dosljedno traži da je potrebna povezanost s poslužiteljem i ograničava mnoge radnje.
Ova igra je dobra, ako volite grind. Ako ne, predlažem da ne igrate. To je verzija pay to win, jer besplatni korisnici još uvijek mogu pobijediti. Međutim, da biste napredovali, morate ili platiti, ili izmrviti svoje srce. Zapravo je prilično ugodno, i iako ljudi kažu da nema korisničke službe, otkrio sam da oni odgovaraju ljudima ovdje, a postoji i web stranica. Ali sve u svemu, taj aspekt brušenja je najveći problem ove igre. Savjet: Svi brodovi, istog ranga, imaju istu snagu.
Plaćeno za uklanjanje oglasa kako bih mogao odmah dobiti bonuse za video bez gledanja videozapisa, a sada su se videozapisi vratili. Ja sam v.i.p razine 5 u igri.
Zabavna igra. puno dobrih osobina. samo 2 kontra: 1) pvp je nasumičan i neusporediv. ako vas upari s igračem višeg lvl-a, nećete pobijediti. 2) zarađeno zlato ostaje gotovo isto. tako da je potrebno više vremena za nadogradnju vašeg broda što dalje ulazite u igru. ali neprijatelji postaju sve moćniji sa svakim lvl-om. pa do trenutka kada dođete do 25. lvl-a morate početi uzgajati druge vrste igara za zlato satima ili kupiti zlato/nadogradnje za novac iz stvarnog života. Tako da se vrijednost igranja malo smanji u mojoj knjizi.
Ima dalje
5 PLUS
Vrlo zarazna. Najbolja igra galaksija koju sam igrao do sada. Stvarno mi se sviđa što zapravo osvajate dovoljno novčića i dragulja i slično da nastavite igrati i nadograditi svoj brod, a da ne morate potrošiti bogatstvo da biste dobili više, i ja to uistinu cijenim! Samo tako nastavi! Hvala
Izravno igranje igara. Jednostavno, zabavno
Galaxy Force: Alien Shooter آرکیڈ rpx
Sviđa mi se, ne mogu ga odbaciti da ima više od pet zvjezdica, još bih vam zahvalio na sjajnom provodu
Plati za pobjedu. Ovo bi stvarno mogla biti sjajna igra. Grafika je dobra za ono što jest, a igranje igre, iako se ponavlja, je sretna bezumna zabava. Većinu oglasa možete preskočiti, ali ako to učinite, nikada nećete postići nikakav napredak. Ubojica je u tome što, osim ako niste voljni provoditi sate prolazeći iznova i iznova i preko nižih razina, nikada nećete zaraditi dovoljno držanja i dragulja da kupite opremu koja vam je potrebna za rješavanje viših razina. Deinstalirao sam ga. Razočaravajuće.
Imam ovu igru kao rasipnik vremena koji čeka na druge stvari već 6 mjeseci i sviđa mi se igra. Napredovao sam uglavnom igrajući, ali sam nekoliko puta uspješno kupio dragulje i karte. Imam dva problema s ovom igrom koja bi trebala biti riješena kako bi bila ugodnija i manje frustrirajuća: 1. Kao što su drugi primijetili na PvP-u, mrežna veza igra ključnu ulogu u pobjedi i gubitku. Gotovo uvijek izgubim PvP kada igram na mobilnoj mreži, ali kada sam spojen na wi-fi lako imam veće šanse za pobjedu. Način na koji se PvP boduje mora biti bolji kako bi se izbjegao ovaj problem. 2. Beskonačni način rada je gotovo beskorisan nakon faze 30. U tom trenutku bonus zlato vraća 15 zlata po prođenoj razini iako neprijatelj i faze postaju mnogo teži. Nadalje, malo je ili nimalo zlata ili dragulja koji se mogu primiti nakon pobjede nad šefom razine 39. Stoga nema poticaja da se pokuša prijeći tu razinu i nema poticaja da se želi brže nadograditi zvjezdani brod kupnjom zlata ili dragulja za nadogradnje... stoga izdavač gubi na prihodu. Nema razloga za to jer igra ograničava broj beskonačnih modova na pet dnevno.
Igra koju ne bih savršena ili ne bila blizu nje, temelji se na tome da dobijete svoj novac, ako ne potrošite, dobit ćete greške npr. vremensko kašnjenje na PVP-u i dragulji su skinuli s vašeg računa uz malo ili nikakvog odgovora od bilo koga, držite se podalje ako ne želite da se vaš bankovni račun očisti. Sve istina